Merken

Weekendtassen en rugzakken van de mooiste merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Timbuk2 Deploy Convertible fietstas rugzak

16 jul. 2021
“Ik fiets een paar keer in de week naar mijn werk 10km heen, 10 km terug. Deze tas heb ik gekocht omdat ik een alternatief zocht voor mijn rugtas. Zelf draag ik graag een rugtas omdat ik altijd met spullen van de ene naar de andere plek ga, ik vind het fijn om mijn handen vrij te hebben. Deze Timbuk2 is een mooie combinatie van een fietstas en een rugtas. Stevig en goed bestendig tegen fietsen in fikse regenbuien. Het laptopvak is ideaal als je werkt met een 13" laptop. Het voorvak sluit met een magneet, wat prima functioneert. Verder is de bodem met extra stevig waterdicht materiaal bekleed, geen probleem als je de tas per ongeluk in de modder zet. De kleur is diep paars en het materiaal heeft een stoere rubberachtige gloed. De sluiting van de rugzak zijn twee rubberen banden die je op verschillende standen in lussen vast kunt zetten. Simpel, sterk en doeltreffend. Zelf zou ik graag meer lussen willen zodat ook wanneer de tas helemaal gevuld is gesloten kan worden. Het bevestigen van de tas aan de fiets is eenvoudig, je hangt deze er gewoon op. De extra klemmen voor de bevestiging heb ik zelf vrijwel meteen verwijderd, wat er in resulteert dat de tas er losser op zit (bij hobbels kan hij er dan afschieten, dat is bij mij nog niet gebeurd). Zelf heb ik regelmatig zware spullen mee en dan vertrouw ik het systeem niet helemaal. Bij gewone dagtrip bagage functioneert het prima. Als tas voor wandelen vind ik het comfort niet goed genoeg. De draagbanden zijn wat te kort (ik ben 1,85) . De rugpadding is redelijk hard en wat ongenuanceerd verdeeld. Conclusie: De Timbuk2 Deploy Convertible fietstas, rugtas is een stevige all-rounder voor iedereen die graag met de fiets op pad gaat, maar tegelijk ook twee handen vrij wil hebben wanneer de fiets wordt geparkeerd. Ik denk echter dat er nog wel iets in de markt mist, zelf zou ik de verbeterde versie van dit concept nog graag zien verschijnen. ”
Timbuk2 Deploy Convertible fietstas rugzak

Dakine Campus Premium 28L rugzak

13 jul. 2021
“ik gebruik de rugzak voor mijn laptop met alle parafernalia (oplader, muis, headset, etc) en mijn schrijfblokken. Er is dan nog erg veel ruimte over in de rugzak. Fijn voor bijvoorbeeld mijn lunch. Er zijn zoveel zakken en vakken dat ik soms even moet nadenken waar ik mijn spulletjes verstopt heb. Ik kende het model al omdat ik 'm al een paar keer geleend had van een kennis. Er was dan ook geen enkele twijfel. Mijn nieuwe rugzak moest een Dakine Campus Premium 28L worden. En geen moment spijt van gehad. Ik had voor motief Begonia gekozen. Ik vind het in het echt nog mooier dan op afbeeldingen op internet. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de levering. Binnen 24 uur na bestellen, had ik 'm binnen. Super rugzak en super levering. ”
Dakine Campus Premium 28L rugzak

Pip Studio Bag Poppy Stitch shopper

12 jul. 2021
“Als fan van het merk Pip ben ik erg blij met deze vrolijke shopper. Behalve het leuke uiterlijk is deze tas ook nog eens heel handig. Prima te vervoeren aan het stuur van je fiets zonder angst dat de tas tussen de spaken komt. Als ik met deze review 100 euro zou winnen, koop ik zeker nog 20 van deze tassen!”
Pip Studio Bag Poppy Stitch shopper